Wikipedia

Søgeresultater

fredag den 7. september 2012

Projekt ” Haletudser”

Mandag d. 30. april 2012                 
Dagbog for 13. dag på Damgård.
Dejlig dag, med Projekt ” Haletudser”  Borger JIS og CR, var med til at indfange haletudserne i dammen. De fleste tudseæg var desværre udklækket, så det første stadie, bliver ikke til noget.

Især CR var meget optaget af at fange de små kommende tudser. JIS var mest med til at heppe på CR og ut. CR havde ikke specielt nemt ved at fange vand fra dammen i et syltetøjsglas, vi skulle bruge vandet til vores lille akvarie, JIS var god til at hælde vandet fra syltetøjsglasset over i akvariet.

JIS havde det ikke godt med at få snavs på fingrene. CR brugte haveslangen forsigtigt til at efterfylde akvariet. Der var meget stor interesse for akvariet med de bitte små haletudser, fra flere af borgerne som også så på de små fyrre. Projektet handler om at borgerne engageret, eller deltager alt efter evner og formåen.

Onsdag d. 2. maj  2012                                                                                                                                            Dagbog /14 
Fin interesse for vores projekt Haletudser i akvarium. De vokser fint!!
Mandag d. 7. maj 2012                                                                                                                Dagbog for dag  16 på Damgård.
Mit projekt Haletudser er sat en del tilbage, da man har valgt at sætte hele baduljen ud i dammen igen, op til Bededag.  Så jeg måtte atter en gang sammen med JIS og med LS som hepper, indfangede vi nogen haletudser og vandkalve osv. Det  hyggede vi os med et par times tid.
Vi havde et fantastisk spændende forløb, med meget intereseret borger.